img-push-limits_edited.jpg

Superior

Prémium kerékpárok elérhető áron.

Az #ALWAYSRACE nemcsak a kerékpárosaink mottója. Az #ALWAYSRACE mutatja a SUPERIOR BIKES márka mögött álló emberek erőfeszítését is! Az erőfeszítést, hogy új technológiákat fejlesszenek, hozzá lenyűgöző dizájnt alkossanak, és precíz gyártással eljuttassák hozzád azt a terméket, amelyet úgy hívnak, "A MAI LEGGYORSABB"!

01/

Országúti/Gravel

Az X-Road a modern endurance kerékpár definíciója. A vázat az utolsó részletéig a maximális merevségre, sebességre és teljesítményre hangoltuk on- és off road is. A bowdenek és bowdenházak tökéletes integrációja nemcsak a vázon, hanem a cockpit-en és a villán is hozzájárul a minimalista fukció-orientált dizájnhoz. Ahhoz a dizájnhoz, amelynek nincsen versenytársa ezeken az ár szinteken. Mivel nem minden út versenypálya minőségű, 30 mm-es gumiköpenyeket találsz a Grand Fondo modelleken és 40 mm-es gumiköpenyeket a Gravel kerékpárokon a kényelmes és biztonságos kerékpározás érdekében.

02/

Elektromos kerékpárok

A sportos e-bike-jainkat a legkorszerűbb Shimano és Bosch meghajtással szereljük. Ezek az okos rendszerek segítenek energiában és erősségben. Nem számít, hogy nem vagy elég erős, hogy gyorsabban feljuss a hegyre, vagy esetleg nincs meg az állóképességed egy egésznapos tekeréshez.  E-bike-jainkkal azt fogod észrevenni, hogy több időt töltesz a nyeregben és újra élvezed a kerékpározást. Az E-bike-okat ugyanúgy építjük, mint a hagyományos kerékpárokat. A sportos geometria amennyire csak lehet, megegyezik a hagyományos kerékpárokéval.  A lényeg: a Superior e-bikeok megfelelő sporteszközök, amelyek segítenek, hogy erősebb, gyorsabb és egészségesebb legyél.

03/

Hegyi Kerékpárok

Meredek, technikás trail-ek, gyors singletrack-ek, a hegyi kerékpár kollekciónk mindent tartalmaz, amire szükséged lehet. Csak válaszd ki a megfelelőt és irány a terep.

04/

Városi, Crosstrekking  kerékpárok

Tökéletes választás sportolásra, túrázásra .Munkába járni szeretnél bringával de azért sportolni is szeretnél a kerékpároddal?

Itt biztosan megtalálod a neked megfelelőt.

04/

Gyerek kerékpárok

A kerékpározás a gyermekkorban is nagy élmény, a Giant pedig a kerékpárok teljes választékával járul hozzá az élmények gyűjtéséhez. A gyors országúti gépektől a hegyi kerékpárokig, minden gyermek álmát valóra tudjuk váltani.

Superior

14475-exf-9049-r-matte-trooper-green-chr

Hegyikerékpár

14591-team-29-issue-3--1200.jpg

Merevfalú

Képernyőfotó 2020-10-15 - 15.35.40.png

Túrázásra

Képernyőfotó 2020-10-15 - 15.36.51.png

Gyermek

14482-x-road-team-comp-matte-trooper-gre

Gravel,cyclocross

14711-exr-6090-touring-matte-petrol-chro

Túrázásra

14594-team-xf-29-issue-r-1--1200.jpg

Összteleszkópos

Képernyőfotó 2020-10-15 - 15.36.30.png

Városi

14594-team-xf-29-issue-r-1--1200.jpg

Superior

Az árakat a megnézem gombra kattintva érheted el.